4 Rum Bed and Breakfast

Jag vet, detta boende hör förmodligen inte hemma på denna sajt men vi kan inte låta bli att nämna denna pärla i Bromma. Detta familjeägda B&B ligger en 5-minuters bilresa från både Stockholm-Bromma Airport och Sundbybergs tunnelbanestation. Det erbjuder gratis Wi-Fi, ett gemensamt kök och gästdator med internet. Här kan du läsa om mer billiga hotell i Bromma om du är intresserad.

En TV, sittgrupp och eget badrum med dusch finns i varje 4 Rum Bed and Breakfast rum. Alla rum är individuellt inredda i ljusa färger. Vissa har ett fullt utrustat kök.boka hotell i Bromma

Gästerna kan njuta av användningen av ett delat kylskåp, mikrovågsugn, samt en spishäll och te/kaffe faciliteter. En daglig kontinental frukost serveras på 4 Rum B&B. Stockholms centralstation ligger 8 minuters tunnelbaneresa bort. Friends Arena i Solna ligger 4 km bort, medan Bromma Blocks Shopping Centre ligger 4 minuters bilresa från B&B.

Trevliga och bekväma rum med en personlig touch. Fyra mycket färska nyligen inredda rum med egen toalett och dusch. Kontinental frukost. Kokmöjligheter. Internet i frukostrummet. Beläget i ett lugnt område nära Stockholm City. Bussar, tunnelbana, pendeltåg, tåg till Göteborg, Stockholm-Bromma Airport och till och med båttransport till Gamla stan finns i närheten. Mer personlig och billigare än ett hotell men lika bekvämt.

Rummen är mysiga, mycket fräscha och bekväma med en säng. Från fönstret – mot väst – har du en bild av våra grannar, tallarna. Det finns ett skrivbord med två lådor och en TV-uppsättning på toppen. Du kan titta på den svenska kanalerna SVT1, SVT2 och TV4 och finska kanalen YLE. Rummen är nyligen renoverade med ett helt nytt badrum. Rummet har en bekväm 90 cm säng. Lakan och handdukar ingår. Boendet anordnar städning av ditt rum och byter dina lakan om du stannar längre än en vecka. Det finns ett litet bord och två stolar. Du har en garderob med tillräckligt utrymme för att hänga kläder och ett par lådor inuti. Rummet har privat dusch med varmt golv och en elektrisk tork för handdukar.