Aphrodite Hills Resort Hotel

Cyperns finansiella kris har väl inte undgått någon men här kan du läsa om Cyperns pärla när det gäller lyxhotell och det är utan tvekan detta underbara hotell. Njut av fantastisk havsutsikt och upplev all lyx på detta Kouklia hotell och resort. Detta underbara hotell ligger i ett område som är nedsänkt i cypriotiska kultur och mytologi, hotellet är ett riktigt paradis. Många sviter har privata pooler, och orten har tennisbanor, en 18-håls golfbana och det prisbelönta grekisk-romersk Retreat Spa. Koppla av i infinity-pool utomhus eller utforska det lokala området på hästryggen. Ett otrolig utbud av restauranger väntar, däribland prisbelönta medelhavsköket Mesogios. Dessa typer av lyxhotell kostar så klart en hel del och vill du få tillbaka lite pengar för din bokning via kreditkort kan du klicka här för bonus.lyxhotell på Cypern

En mängd olika restauranger och gastronomiska skapelser gjorda med de färskaste ingredienserna och bästa ekologiska produkter, mestadels lokalt producerade och en del av den sunda Medelhavsdieten, här hittar du helt unika recept med mat till gäster från hela världen.

Middag på Aphrodite Hills är en verkligt kittlande upplevelse med ett urval av de finaste restaurangerna i mer än 16 restauranger och barer, alla med högsta kvalitetsstandard, ger dig en bländande samling av globala smaker – utan att du behöver sätta din fot utanför hotellet.

En avslappnade tapas restaurang med ett urval av kalla och varma tapas, en härlig skaldjurspaella, en ljuvlig ostronstation och naturligtvis släta latinska låtar. Obs: Las Ramblas Tapas Restaurant är öppen från juni till oktober. Tapas Meze meny ingår i gästernas halvpension och helpension. Alla restauranger drivs på rotationsgrund och i enlighet med säsongsbetonad efterfrågan.

En utsökt lyxrestaurang som erbjuder en omfattande första klass A la carte-meny. Alla restauranger drivs på rotationsgrund och i enlighet med säsongsbetonad efterfrågan. Klädsel: Formell – inga öppna skor för män, inga shorts och inga jeans.