Auris Plaza Hotel

Dubai är som bekant ett mycket populärt resmål just nu och här finns det mängder av lyxiga hotell och ett av dom är Auris Plaza Hotel. Beläget i hjärtat av Al Barsha, och ligger bara en 5-minuters promenad till Mall of the Emirates. Det har en utomhuspool och ett fitnesscenter. Wi-Fi är gratis i alla rum och allmänna utrymmen. Detta härliga hotell i Dubai ligger inte långt ifrån Dubai Airport så du kommer ha en mycket smidig transfer om du väljer detta hotell.

De rymliga, luftkonditionerade rummen och sviterna på Auris Plaza Hotel har en sittgrupp med en platt-TV. De inkluderar deluxe sängkläder och kuddar, och badrummen har badrock och hårtork. Som ni ser på bilden finns även en underbar pool på taket med härlig utsikt över Dubai.boka hotell i Dubai

Didon Restaurant erbjuder ett urval av internationella och arabiska rätter med både à la carte och bufféer. En 24-timmars rumsservice finns också. Hookah Lounge erbjuder en mängd olika Shisha smaker.

Reseinformation finns tillgänglig från den 24-timmarsreception, som också erbjuder bagageförvaring. Gratis övervakad parkering erbjuds på plats. Det mycket lyxiga Auris Plaza Hotel ligger 8 km från Palm Islands och 15 km från den berömda Dubai Mall.

Så letar du efter ett hotell i Dubai bör detta vara ett av de alternativ du tittar på inför din avresa. Det härliga Auris Plaza vet att efter en dag full av aktiviteter, är det viktigt att koppla av och varva ner. Vare sig du bor här på grund av affärer eller på fritiden, utnyttja rummets toppmoderna mediesamhälle så att du kan ansluta din bärbara dator, MP3-spelare och iDevices till rummets interaktiva TV-system. Håll kontakten via gratis hög hastighet trådlöst internet tillgängligt via din bärbara dator eller TV. De härliga rummen varierar i storlek mellan 36 till 41 kvadratmeter, erbjuder klassiska stil med gratis te och kaffe anläggning och värdeskåp på rummet, arbetsstation, mobil belysning med styrsystem som erbjuder sex olika belysningsstämningar, deluxe linne och gåsdun kuddar garanterar dig en god natts sömn.