Comwell Hotels Varbergs kurort – lite extra njutning

Alla behöver lyxa till tillvaron någon gång ibland. Att få koppla bort vardagsstressen och bara njuta är ett måste för att orka med livet i långa loppet. Varbergs kurort är en svensk oas i Halland. Comwell Hotels erbjuder spa, boende och konferenslokaler helt intill Kattegatts strand.  spa i Varberg

Varbergs kurort är ett populärt resmål och har fått flera fina utmärkelser så som Europas bästa spa och bästa kurorten i Sverige. Också maten är uppskattad, år 2012 fick man ta emot pris för årets spakök.

Sveriges bästa spa?

Kurorten är i första hand för sitt exklusiva spabad. Det populära spaet kan besökas separat eller i anslutning till en övernattning. Här får du vila och återhämta dig, bada i underbart kurerande vattenbad, få massage och chans att röra på dig ensam eller i grupp. Givetvis har du även tillgång till god mat och dryck.

Prisvärda spapaket

Den som påstår att lyx måste vara dyrt har fel. Priserna på Varbergs kurort är väldigt humana. Budgetvarianterna börjar på priser från 995 kr och All inclusive alternativen på strax över 2000 kr. Se till att boka i god tid och förhandsbetala för bästa pris! Saknar du tillräckliga besparingar, kan du använda kreditkort eller nätlån för att finansiera vistelsen.

Omfattande konferensanläggning

Att kombinera företagsträffen med rekreation är ett framgångskoncept. Konferensanläggningen har stor kapacitet och ligger helt i anslutning till Hotell och Spa. Konferensområdet ligger endast 45 min resväg från Göteborg, väl där har du möjlighet att disponera över 14 separata konferenslokaler och flertalet grupprum.