Discovery at Marigot Bay

Discovery at Marigot Bay ligger på den vackra förtrollande ön St Lucia i den berömda Marigot Bay, som en gång beskrevs av James A. Michener som “den vackraste viken i Karibien”. Discovery at Marigot BayMed sin internationellt kända marina är detta ett modernt, miljövänligt boutiquehotell som ligger i en historisk och pittoresk plats. Alla rum och sviter, vissa med privata mindre, djupa pooler, erbjuder rymliga balkonger som ger vidsträckt utsikt över tropiska trädgårdar och bukten. Hotellet erbjuder sina gäster alla moderna faciliteter, service i världsklass, och chica styling utformade interiörer. Alla restauranger erbjuder allt från haute cuisine till enkla tilltugg. Njut av den koloniala charm av Boudreau Restaurant – som serverar frukost och lunch och fina middagar på kvällarna. Hotellet har också en mycket fin hemsida och det märks att de kan mer om webbtjänster än vad som är normalt inom hotellbranschen.

Det finns två barer, Pink Snail, som är en hyllning till filmen Dr Dolittle, och Hurricane Hole Bar som återställts till sin forna glans med fantastisk utsikt över bukten. Ett fitnesscenter med toppmodern cardio utrustning och maskiner för tyngdlyftning. Tre pooler – en infinity, en med en bar i poolen och en för barn, ett brett utbud av vattensporter, inklusive segling, vindsurfing, kajakpaddling och snorkling. Öutflykter och andra aktiviteter som ridning, golf, dykning och regnskogsvandring kan ordnas via hotellets resedisk. Den palmkantade Labas Beach, bara ett par minuters båtresa över bukten, har gratis icke-motoriserade vattensporter, hotellsolstolar, parasoller och förfriskningar.

Marigot Bay är också hem för en flotta av segelbåtar som kan chartras för dagen. Motorbåtar är också tillgängliga för utflykter.