Elite Stadshotellet Luleå

Elite Stadshotellet Luleå är ett modernt hotell av mycket hög klass, där stil och 100-åriga hantverk är smakfullt kombinerat med dagens krav på komfort och service. Hotellet är beläget i centrala Luleå med utsikt över stadsparken och norra hamnen. Bussar och tåg stannar inom bekvämt gångavstånd och Flygbussen stannar nära hotellets entré. Om du vill se mer bilder på detta och andra hotell i Luleå så rekommenderar jag ett besök på www.hotellluleå.com.elite_stadshotellet_lulea

Hotellet har 158 smakfullt inredda rum. Stil och storlek skiljer sig vilket gör varje rum unikt. Liggandes i hotellet hittar du hotellets restaurang Tallkotten och puben Bishops Arms som presenterar sammanträden i olika miljöer. Ett stort gym finns på hotellet och erbjuder både gym och gruppklasser. Hotellets personliga atmosfär, tillsammans med hotellets service och komfort, kommer det att göra din vistelse här en upplevelse att minnas. Hotellet har lagt extra kraft på att ge dess konferensgäster en arbetsmiljö av högsta klass och hotellet erbjuder konferensmöjligheter i 9 bekväma rum. Alla konferensrum är utrustade med projektor, blädderblock, whiteboard, OH-projektor, anteckningsblock, pennor, mineralvatten och färsk frukt. Tillgång till trådlöst internet via The Cloud och bredband är installerat i alla våra konferenslokaler och möjliggör snabb anslutning. Vår konferensservice är glada att hjälpa dig om ytterligare utrustning behövs.

Luleås geografiska läge, med dess skiftande årstider och nära avstånd till havet, gör det möjligt för hotellet att föreslå ett omfattande utbud av aktiviteter och arrangemang.