First Hotel Billingehus

Detta hotell är en riktig pärla i Skövde. First Hotel Billingehus moderate rum är enkla, men ändå bekväma – alla har ett badrum med dusch och en TV. Några av First Hotel Billingehus moderate rum har också fantastisk utsikt över Skövde. Om detta göra dig sugen på att boka detta hotell i Skövde så tveka inte, det är en mycket trevlig upplevelse att bo här.

First Hotel Billingehus standardrum erbjuder mer utrymme än detta underbara hotells moderate rum. Standard rummen har ett badrum med dusch och en TV. Några av rummen har även en balkong med en fantastisk utsikt över Skövde.hotell skövde

First Hotel Billingehus superiorrum är för gäster som söker extra utrymme och lyx när du reser. Alla Superior rum på First Hotel Billingehus har minibar, TV och ett badrum med dusch. First Hotel Billingehus har två typer av Superior rum, enkel- och dubbelrum. De underbara enkelrummen levereras med ett 120 eller 140 cm stor säng. Dubbelrummen har en 180 cm säng och balkong.

På First Hotel Billingehus har detta härliga hotell en svit. Detta är perfekt för resenärer som föredrar extra utrymme som stora familjer, mindre konferenser eller affärsmöten. Sviten består av 3 dubbelrum, ett angränsande vardagsrum samt ett enkelrum. Sviten har även en egen balkong, bastu och minibar.

På toppen av berget Billingen, med panoramautsikt över Skövde hittar du First Hotel Billingehus, bara 20 km från Skara Sommarland – ett paradis för familjer. Skara Sommarland är Nordens största äventyrs vattenpark med 44 roliga attraktioner inklusive Gokart och tivoli.

Packa väskan med badkläder, skyddsglasögon och ta familjen till Skövde Upplevelsebad och First Hotel Billingehus. I den tropiska värmen på äventyrsbadet, hittar du en vild utomhus fors, vågbassäng, klättervägg, vattenrutschbanor för alla åldrar och mycket mer.

Detta härliga hotell erbjuder också en specialare för du som är tjej. Samla dina väninnor och kom till First Hotel Billingehus för en trevlig tjej helg. Njut av First Hotel Billingehus Spa, 3-rätters middag, mousserande vin och en hel del mer.