Grand Hotel Stockholm

Rik på historia och tradition som upparbetats under mer än 130 år har gamla Grand Hôtel Stockholm ett utmärkt läge vid stadens vatten, en tidlös klassiker som har spelat en central roll i att forma Stockholm som kosmopolitisk stad som det är idag. En av Skandinaviens ledande lyxhotell har Grand Hôtel Stockholm vittnat till några av världens största framgångar, och i dag, fortsätter hotellet att göra sig gällande som ett helt fantastiskt hotell i Stockholm med en underbar inredning. På tal om inreding så måste vi passa på att tipsa om heminredningsblogg.se där du kan hitta inspiration till din egen heminredning och kanske få till ett rum precis så som på Grand Hotel.grandhotelstockholm

Sedan 1901 har nobelpristagare och deras familjer alla varit gäster på Grand Hôtel Stockholm och listan över kungligheter och statsöverhuvuden och konstnärer som har stannat till här är mycket imponerande. För att citera en känd tidigare gäst, “Grand är där det händer”.

Grand Hotel erbjuder imponerande rum och sviter. Prinsessan Lilians Suite, med sina 330 kvm och panoramautsikt över Stockholm, är den mest spektakulära av dem alla. The Flag Suite och Nobel Suite är också mycket kända, båda med en häpnadsväckande utsikt från 7:e våningen. Alla individuellt utformade, har varje rum sin egen särprägel och färgstark historia. Så har du vägarna förbi Stockholm och vill på ett lyxigt hotell som även har full koll på heminredning så ska du välja Grand Hotel i Stockholm.