Hotell Concorde – Berlin

Ett franskt hotell i Berlin

Hotell Concorde i Berlin är ett lyxhotell av rang, med distinkt fransk karaktär. Här kombineras konst med arkitektur och design som får personer med minsta intresse för estetik att kippa efter andan. Av alla hotell i Berlin kan Concorde skryta med att ha de allra största gästrummen – dessutom är de många! Detta hotell har 311 rum varav 44 är sviter.

Subtil elegans

Även om enormt mycket energi har lagts på estetiken på Hotell Concorde, så är detta hotell i Berlin på inget sätt överdrivet eller pråligt. Tvärtom är elegansen lågmäld med skarpa, men ändå varma, kontrastfärger och linjer.

Skäm bort dig själv med SPA och god mat

Det finns mycket lyx att utnyttja på Concorde, bland annat SPA:et som är den perfekta platsen att slappna av på. Här finns ett gym, en bastu, ångbad, pool och solarium. En mängd olika massagebehandlingar och skönhetsterapier erbjuds och man bjuds på vatten och frukt.

Blir man lite hungrig, eller kanske törstig, under sin vistelse på Hotell Concorde i Berlin så finns det tre serveringsställen här.

  • Brasserie Le Fauborg är en restaurang som serverar traditionell fransk mat med en touch av Medelhavet.
  • Le Fauborg Lounge mit Lutèce Bar är ett flott loungeställe som är klippt och skuret för avslappande drinkar i gott sällskap.
  • Är man intresserad av att ha en vacker utsikt så är Saint Germains frukostbuffé oförglömlig – både för utsiktens skull, och för matens.

Konferenser, fester och andra evenemang

Hotell Concorde är den ultimata platsen för arrangemang av konferenser, fester och andra evenemang. Här finns 2 200 m2 uppdelade på 16 olika högteknologiska, ljusa, fräscha och väldesignade mötesutrymmen. Det största rummet är balrummet som kan ta emot upp till 350 personer på en gång – den perfekta platsen för drömbröllopet.