Mandarin Oriental – Miami

Avslappnad lyx

Mandarin Oriental bjuder på en hänförande utsikt över Miami Bay, en privat strandremsa, ett välgörande SPA och en oas av asiatisk harmoni, mitt i pulserande Miami.hotell miami

Detta femstjärniga hotell i Miami består av 295 rymliga gästrum och 31 sviter, och familjer (ja, även andra såklart) kan välja mellan två eller tre sovrum i utvalda sviter – för maximal komfort. Varje rum har en inredning som kombinerar storstadskänslan med en exklusiv touch av Orienten, det är sofistikerat och oemotståndligt luxuöst. Från rummens balkonger från man utsikt över såväl Miamis skyline som den världsberömda bukten nedanför.

Nära till allt

Läget som Mandarin Oriental ligger på är nästan skrattretande perfekt. Omgivningen känns exklusiv och avlägsen, samtidigt som man har nära till populära platser som South Beach, Downtown och Coconut Grove.

Mat och dryck

Mandarin Oriental finns tre olika inrättningar som serverar mat och dryck. Den första är Azul, som är en restaurang som bjuder på exklusiv mat inspirerad av både de europeiska och asiatiska köken – här är stämningen finstämd och romantisk. För svalkande cocktails besöker man M-Bar och blir man sugen på färsk sushi, tapas och andra lite lättare måltider så styr man kosan mot den hippa poolbaren.

SPA

SPA:et på ett femstjärnigt lyxhotell är alltid viktigt och på Mandarin Oriental blir man definitivt inte besviken. SPA:et ligger på en yta som täcker 1400m2. Här finns 18 privata behandlingsrum varav sex stycken är VIP-rum. Ett gym med allt man kan tänka sig i form av träningsmaskiner samt tillgång till personliga tränare finns också – och den som önskar kan delta i Yoga, Pilates och Tai Chi-lektioner.

Fritid

Simma i evighetspoolen, delta i en av hotellets matlagningskurser, besök de flotta butikerna Karma och Shanghai Tang eller åk ut på en golfrunda på någon av Miamis världsberömda golfbanor. Det är omöjligt att inte ha en perfekt semester på Mandarin Oriental.