Nobis Hotel

Lev i lyx i en av världens vackraste huvudstäder

Stockholm är helt klart en av världens i särklass vackraste städer – dessutom är denna östad Sveriges huvudstad vilket gör att intresset för att uppleva allt vad Stockholm har att erbjuda är stort, från såväl svenskarna själva som från långväga turister och det finns många hotell i Stockholm centralt.

Grand Hotel

Ett av de äldsta och mest omtyckta lyxhotellen i Stockholm är 140 år gamla, femstjärniga Grand Hotel. Grand Hotel ligger mitt emot Stockholms slott i charmiga Gamla Stan så läget kunde inte vara bättre.Stockholms_slott_och_Riksdagshuset Saker som en Michelinbelönad restaurang, ett Wellnesscenter i världsklass och en omåttligt populär bar är några av alla saker som gör Grand Hotel till Stockholms främsta hotell. Här erbjuds givetvis ljuvliga gästrum med maximal komfort – så till den grad att Grand Hotel är det självklara boendevalet för världsstjärnor som besöker staden.

Hotell Rival

Hotel Rival är ett nytt hotell, särskilt i jämförelse med gamla Grand Hotel. I tio år har gäster kommit och gått på Rival, i den tappning som presenteras nu, och inredningen är hemtrevlig, pigg och modern – med maximal komfort. Här finns en bar, en bistro och ett kafé som tillsammans med gästrummen liksom flyter samman på ett mycket gemytligt sätt. Rival drivs och ägs av Benny Andersson och som en del av hotellet finns ett nöjescentrum där olika aktuella underhållningsuppsättningar visas. Ett perfekt hotell för den populärkulturelle Stockholmsbesökaren!

Nobis Hotel

Elegans förkroppsligad. Nobis Hotel i Stockholm erbjuder en sval, bekväm och estetiskt harmonisk upplevelse. Inredningsnyanserna är jordnära och alla möbler är fantastiskt bekväma. Man får vacker utsikt över Stockholm och tillgång till en generös minibar, och på hotellet finns såväl restaurang som bar & lounge. För en lyxigt skön, sofistikerad och avslappnad upplevelse i Stockholm är Nobis Hotel perfekt.