The Darling Hotel

Nytt spännande hotell i centrala Sydney

The Darling Hotel är ett splitternytt, redan flerfaldigt prisbelönt, femstjärnigt hotell i centrala Sydney. Eftersom The Darling är medlem i 5-star Alliance garanteras en hotellupplevelse i absolut världsklass.boka ett hotell i Sydney

The Darling Hotel har 171 gästrum, alla lyxigt inredda i toppmodern stil. Hela övervåningen består av 57 stycken 2- och 3-rumssviter med enorma golv-till-tak-fönster som erbjuder spektakulär utsikt över Sydney hamn. Sviterna har dessutom extravaganta detaljer såsom eldstäder, butlerservice, mediarum och flott, specialbeställd inredning.

Stort utbud av spännande restauranger

De kulinariska upplevelserna man kan skämma bort sig själv med på The Darling är otroliga. Eftersom detta hotell i Sydney är en del av ett enormt komplex som kallas 5 STAR och består av en myriad av hotell, underhållning och restauranger, så finns det mängder av spännande restaurangalternativ rakt utanför dörren. Vi rekommenderar Sokyo – en matfusion mellan Sydney och Tokyo; Balla – klassisk milanesisk mat med utsikt över Sydneys tjusiga hamn; och The Century – kinesiskt blandas med västerländskt kök i en spännande mix.

Ett omfattande SPA

Ett femstjärnigt hotell har alltid ett SPA, men kvalitén på dessa kan variera kraftigt. The Darling SPA imponerar dock, med 16 behandlingsrum, en uppsjö av olika behandlingar att välja bland och allt i en superfräsch och snyggt designad SPA-miljö.

Ett hotell för den medvetne resenären

Vill man befinna sig i händelsernas centrum, samtidigt som man vältrar sig i lyx och modern design, så är The Darling Hotel ett superbt val under vistelsen i Sydney.