The Pavilions Phuket

Vill man uppleva ultimat lyx så är The Pavilions stället att åka till

The Pavilions i Phuket är ett resorthotell, beläget på en otroligt vacker slätt, som bjuder på magnifik utsikt över Bang Tao- och Layanstränderna. Det femstjärniga hotellet bjuder på ett urval av 25 rymliga, privata och överdådigt luxuösa villor där varje villa har sitt egna privata spa och 21 av villorna dessutom har havsutsikt. Den som söker ett exklusivt och romantiskt boende under sin vistelse i Phuket finner inget mer passande än detta fantastiska hotell.hotell Phuket

Det finns två restauranger på The Pavilions, båda erbjuder sina gäster havsutsikt och välkomnar endast gäster på 16 år eller äldre, för maximal avslappning och lugn åt alla.

Sofistikerat och välutrustat

Det går knappt att beskriva inredningen på The Pavilions, nivån av sofistikation, harmoni och komfort i alla material, färger och former är extremt hög. Allting harmonierar på ett makalöst vis och har man väl checkat in är risken överhängande för att man aldrig vill checka ut igen. Inredningstemat går i «klassiskt asiatiskt möter klassiskt europeiskt möter ultramodernt».

I alla rum ingår saker som en spektakulär utsikt över Phukets berg, en 10×3,5 m2 stor pool som verkar fortsätta in i evigheten, alla rum är rymliga och varje villa har ett eget litet kök. Man kan skämma bort sig själv med SPA-behandlingar i det privata SPA-rummet och sedan slappna av framför den stora TV:n med fullt surroundljud. Här finns CD-spelare, DVD-spelare och en ljudanläggning som går att aktivera i olika zoner i villan. Gratis internet, telefon, maxi-bar, värdeskåp, A/C och andra «normala» saker ingår givetvis också i alla villor på The Pavilions hotell på Phuket.